Face powder -Tα μυστικά για να φορέσεις ξανά πούδρα και να το κάνεις σωστά - iefimerida.gr

Face powder -Tα μυστικά για να φορέσεις ξανά πούδρα και να το κάνεις σωστά

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πούδρα είναι ένα σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ που δεν πρέπει να παραλείπεις.

Η πούδρα είναι ένα από τα καλλυντικά προϊόντα που οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν να εντάξουν στο νεσεσέρ τους και φοβούνται να χρησιμοποιήσουν στο μακιγιάζ τους. Χρησιμοποιείται για να σβήσει τις γυαλάδες και να κρύψει την λιπαρότητα τόσο του δέρματος όσο και των υπόλοιπων προϊόντων μακιγιάζ όπως το foundation, αλλά και για να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.

Πρόκειται για ένα προιόν που λόγω την σύνθεσής του σε σκόνη, θέλει τον τρόπο του και προσεκτικό χειρισμό, γιατί υπάρχει κίνδυνος το αποτέλεσμα να δείχνει βαρύ, με cakey εφέ που σού χαλάει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και επιβαρύνει την υγεία της επιδερμίδας. Ακόμα λόγω την μορφής της είναι δύσκολο να επιλέξεις την σωστή απόχρωση και συχνά όταν απλώνεις πούδρα να δημιουργούνται δυσχρωμίες σε σημεία.

Κι όμως οι μεγαλύτερες make up artist του Χόλιγουντ επιμένουν να ορκίζονται στην setting powder και την χρησιμοποιούν για τα red carpet look μερικών από τις πιο διάσημες ηθοποιούς.

Tα μυστικά για να φορέσεις ξανά πούδρα και να το κάνεις σωστά, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πούδρα μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ