Βρούτσης: Διευρύνονται ανεξέλεγκτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης - iefimerida.gr

Βρούτσης: Διευρύνονται ανεξέλεγκτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης

Δραματική είναι η κατάσταση στην αγορά εργασίας με βάση τα στοιχεία Εργάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διευρύνονται ανεξέλεγκτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης επισημαίνει ο αρμόδιος τομέαρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης σχολιάζοντας τα στοιχεία ΕΡΓΑΝΗ.

«Η απάντησή μου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τις “αλχημείες” που υποστήριξε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού, σχετικά με την κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι ότι όποιος επικαλείται την ΕΡΓΑΝΗ πρέπει να ξέρει και να την διαβάζει» σχολίασε ο κ. Βρούτσης σε σχετική δήλωσή του.

Πρόσθεσε δε ότι δυστυχώς, για την κυβέρνηση τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ αναδεικνύουν ότι οι δραματικές εξελίξεις στη αγορά εργασίας συνεχίζονται, με τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης (μερική και εκ περιτροπής) να διευρύνονται ανεξέλεγκτα, κυριαρχώντας απόλυτα της πλήρους απασχόλησης -που το 2017- “συρρικνώνεται” ακόμη περισσότερο!

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει ότι η δραματική κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι αποτέλεσμα της συνειδητής επιλογής της κυβέρνησης να εφαρμόσει αντιφατικές και αντιαναπτυξιακές πολιτικές, που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας και υπονομεύουν τις προσδοκίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού και των εργαζομένων» κατέληξε.

Βρούτσης: Διευρύνονται ανεξέλεγκτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρούτσης αγορα εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ