Τζον Σνόου: «Το φινάλε του Game of Thrones θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό» - iefimerida.gr

Τζον Σνόου: «Το φινάλε του Game of Thrones θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό»

Φωτογραφία: HBO/ Αποκαλύψεις του Τζον Σνόου για την τελευταία σεζόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς ο Τζον Σνόου του Game of Thrones έκανε μερικές όχι και τόσο καλές αποκαλύψεις για τον τελευταίο κύκλο (και το τέλος) της σειράς.

Λέγοντας πως γνωρίζει πως οι φαν της σειράς περιμένουν πως και πως να δουν ένα επικό τέλος του Game of Thrones, ο ίδιος ανέφερε πως όλος αυτός ο ντόρος για το τέλος της σειράς τον αγχώνει και τον πιέζει πολύ.

«Σε όλες τις σεζόν υπήρχε μία πίεση, αλλά η σεζόν αυτή θα μπορούσε εύκολα να απογοητεύσει τους φαν της», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Deadline χωρίς να εξηγεί το γιατί.

Τζον Σνόου: «Το φινάλε του Game of Thrones θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό» | iefimerida.gr 0

Ο Χάρινγκτον προφανώς και δεν έδωσε λεπτομέρειες για την νέα σεζόν, μιλώντας περισσότερη για την δουλειά που γίνεται, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η παραγωγή ετοιμάζει κάτι πραγματικά μεγάλο για το φινάλε.

Βέβαια το μόνο γνωστό για την νέα σεζόν που θα επιστρέψει το 2019 είναι πως ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς θα «θυσιαστεί» για καλό... με τον σκηνοθέτη Αλαν Τέιλορ να το επιβεβαιώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Σνόου Game of Thrones
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ