Η νέα εκπομπή Black Fat Rabbit έρχεται τον Φεβρουάριο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η νέα εκπομπή Black Fat Rabbit έρχεται τον Φεβρουάριο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα εκπομπή Black Fat Rabbit έρχεται τον Φεβρουάριο στο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε.

Το Black Fat Rabbit δεν είναι μια ακόμα εκπομπή μαγειρικής!

Ο Βασίλης Ακρίβος, αναγνωρισμένος σεφ και εναλλακτικός στον τρόπο προσέγγισης της γεύσης, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει κυριολεκτικά σε νέους γαστρονομικούς πειρασμούς. Οδηγεί, ένα μαύρο, κομψό και αεροδυναμικό τρίκυκλο – καντίνα, σε χώρους διαφορετικούς, απρόβλεπτους και δημιουργεί.

Το street food είναι το άχτι του και πάνω σε αυτό ξεσπάει και προκαλεί. Σκοπός του δεν είναι να περιγράψει μια συνταγή ή να μας μάθει να μαγειρεύουμε. Σκοπός του είναι να μας ταξιδέψει σε νέους γευστικούς προορισμούς με ένα τρόπο αληθινό αλλά και προκλητικό! Το motto του άλλωστε είναι πως, ‘...τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, είναι ή ανήθικα, ή παράνομα, ή παχαίνουν’ !!!

Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 στο κανάλι Novalifε, ο Βασίλης Ακρίβος θα μας δώσει μία πρώτη γεύση.

Είναι η γεύση του Black Fat Rabbit και θα σας καθηλώσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ