Στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA DEVELOPMENT εισήλθαν OLYMPIA και VNK Capital - iefimerida.gr

Στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA DEVELOPMENT εισήλθαν OLYMPIA και VNK Capital

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εξαγορά του 12,8 % των μετοχών της Lamda Development, ανακοίνωσαν απόψε o Όμιλος Olympia, από κοινού με την VNK Capital, μέσω του κοινού επενδυτικού οχήματος Voxcove Holdings.

H Lamda Development συμμετέχει στην επένδυση αξιοποίησης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, ενώ δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων με την εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων κ.α. Ο Όμιλος Olympia , συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αλυσίδα καταστημάτων Public , τη βιομηχανία Sunlight κ.α. ενώ ιδρυτής της VNK Capital είναι ο κ. Βασίλης Κάτσος της Pharmathen.

Στη σχετική ανακοίνωση των δύο εταιριών τονίζεται:

"Η συγκεκριμένη επένδυση της Voxcove Holdings στην εισηγμένη LAMDA DEVELOPMENT S.A., αφορά σε τοποθέτηση μακροπρόθεσμου χαρακτήρα.

Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. έχει επιδείξει ένα επιτυχημένο ιστορικό επενδύσεων στην ελληνική αγορά. Η είσοδος του κοινού επενδυτικού οχήματος Voxcove Holdings στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA DEVELOPMENT S.A. την παρούσα χρονική συγκυρία, υπογραμμίζει την πίστη των δύο εταιριών (VNK Capital και Olympia Group) στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lamda Development Ομιλος Olympia VNK Capital Voxcove Holdings.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ