Πήγαν να τινάξουν στον αέρα ένα ολόκληρο βενζινάδικο στο Ίλιον - iefimerida.gr

Πήγαν να τινάξουν στον αέρα ένα ολόκληρο βενζινάδικο στο Ίλιον

Άγνωστος επιχείρησε να τινάξει στον αέρα με βόμβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα ολόκληρη την περιοχή στο Ίλιον καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ένας άγνωστος άνδρας πέταξε αυτοσχέδιο μηχανισμό, πιθανόν μασούρι δυναμίτιδας, στον ακάλυπτο χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην λεωφόρο Θηβών 475.

Την ώρα της έκρηξης, σε διπλανό χώρο βρισκόταν ένας υπάλληλος του βενζινάδικου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε. Έσπασαν μόνο τα τζάμια του πρατηρίου και ενός διπλανου καταστήματος.Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης επέβαινε σε μοτοποδήλατο, με το οποίο πέρασε έξω απο το βενζινάδικο, πέταξε τον μηχανισμό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Στον τόπο της έκρηξης δεν βρέθηκαν υπολείμματα του μηχανισμού απο τους πυροτεχνουργούς, γι' αυτό εκτιμάται οτι επρόκειτο για δυναμίτιδα. Τα κίνητρα της επίθεσης ερευνώνται από την Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ