Της απαγόρευσαν την είσοδο σε lounge αεροπορικής γιατί φορούσε... μπότες! - iefimerida.gr

Της απαγόρευσαν την είσοδο σε lounge αεροπορικής γιατί φορούσε... μπότες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλη είναι η τραγουδίστρια του πρώην συγκροτήματος Human League καθώς δεν της επιτράπηκε η είσοδος στο lounge αεροπορικής εταιρείας επειδή φορούσε μπότες.

Η Τζοάν Κάθεραλ δεν έγινε δεκτή στο business lounge της Qantas στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, επειδή φορούσε μπότες Ugg.

Η είσοδος απαγορεύτηκε στην 55χρονη τραγουδίστρια με το σκεπτικό πως φορούσε τις διάσημες μπότες από δέρμα προβάτου, καθώς αυτές βρίσκονται στον κατάλογο των απαγορευμένων υποδημάτων της ζώνης lounge της αεροπορικής εταιρείας.

Η Κάθεραλ έγραψε στο Twitter «Δεν μου επιτρέπηκε η είσοδος στο business class της Qantas στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης επειδή προφανώς οι αυστραλιανές μπότες Ugg δε θεωρούνται αποδεκτές από την κυρία που εργάζεται εκεί».

Η Qantas απάντησε άμεσα, λέγοντας: «Γεια σου Τζοάν, προσπαθούμε να παραμείνουμε συνεπείς και να υποστηρίξουμε τις οδηγίες ένδυσης του Lounge μας για όλους τους φιλοξενούμενούς μας»

Το συγκεκριμένο lounge πάντως έχει μια αυστηρή πολιτική ακόμη και για τις σαγιονάρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Qantas αεροπορική εταιρεία lounge μπότες Ugg
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ