Οι τρελές απαιτήσεις των πλουσίων από τις εταιρείες ιδιωτικών τζετ – Ζητούν ακόμη και τάρανδο! - iefimerida.gr

Οι τρελές απαιτήσεις των πλουσίων από τις εταιρείες ιδιωτικών τζετ – Ζητούν ακόμη και τάρανδο!

Ότι φανταστούν ζητούν οι πλούσιοι από τις εταιρείες ιδιωτικών τζετ. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πλούσιοι είναι πλούσιοι και μπορούν να κάνουν και να ζητούν ότι θέλουν. Κι αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινότητά τους αλλά ακόμη και όταν ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ ανά τον κόσμο.

Η ενοικίαση ενός ιδιωτικού τζετ, έστω και για λίγες ώρες, μπορεί εύκολα να σας κοστίσει πάνω από 25.000 δολάρια. Το κόστος κυμαίνεται από περίπου 12.000 δολάρια την ώρα έως και 9.000 ή και περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος του αεροπλάνου και μερικές φορές ακόμη και την ώρα αναχώρησης και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την περίοδο των εορτών.

Και κάποιοι που λατρεύουν τα ιδιωτικά τζετ ξοδεύουν ακόμη περισσότερα. Η Alerion Aviation δήλωσε στο Moneyish πως οι ακριβότερες πτήσεις κοστίζουν πάνω από 1 εκαοτμμύριο δολάρια για 1-2 ημέρες, με διάφορες στάσεις – το Χονγκ Κονγκ, τη Σαουδική Αραβία, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Φυσικά, όσα ξοδεύει κανείς, τόσα παίρνει. Υπάρχουν τα προφανή προνόμια – μη αναμονή στη σειρά, ευέλικτες ώρες πτήσεις, άνετα καθίσματα με άπλετο χώρο για τα πόδια – αλλά και κάποια που εμείς, οι κοινοί θνητοί, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε κουζίνας του κόσμου αλλά και ποτών, την εσωτερική διακόσμηση και το είδος του τζετ που θα θέλατε να πετάξετε ή τη δυνατότητα το κατοικίδιό σας να κάθεται στο βελούδινο κάθισμα δίπλα σας.

Οι τρελές απαιτήσεις των πλουσίων από τις εταιρείες ιδιωτικών τζετ – Ζητούν ακόμη και τάρανδο! | iefimerida.gr 0

Για κάποιος όμως, ούτε αυτά τα προνόμια είναι αρκετά. Η Alerion Aviation μοιράστηκε μερικά από τα αιτήματα που έλαβε από τους πελάτες της με την ιστοσελίδα Moneyish. Ακολουθούν τα 5 πιο απαιτητικά αιτήματα:

Πρέπει να φαίνεται πως το αεροπλάνο κινείται από ένα έλκηθρο και ζωντανό τάρανδο
Ένα ζευγάρι ήθελε τα παιδιά τους να πιστεύουν πως το αεροπλάνο τους πήγαινε να δουν τον Άι Βασίλη, κι έτσι ζήτησαν από την εταιρεία να βάλει έναν αληθινό τάρανδο και ένα έλκηθρο μπροστά από το αεροπλάνο, σαν να το τραβούσαν. Όταν μπήκαν μέσα και έκλεισαν οι πόρτες, η ομάδα τα απομάκρυνε και το αεροπλάνο απογειώθηκε.

Ζωντανή ψυχαγωγία με ροκ πρόγραμμα
Ένας πελάτης ήθελε ένα ροκ σκηνικό, γεμάτο από χορευτές, που προσπαθούσαν οι δόλιοι να δώσουν παράσταση σε έναν τόσο μικρό χώρο, ενώ κάποιος άλλος ζήτησε από τους αεροσυνοδούς να τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Οι τρελές απαιτήσεις των πλουσίων από τις εταιρείες ιδιωτικών τζετ – Ζητούν ακόμη και τάρανδο! | iefimerida.gr 1



Ο διάδρομος απογείωσης έπρεπε να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο σκηνικό
Ένας αριθμός πελατών ζήτησαν όχι μόνο να διακοσμηθεί το εσωτερικό του αεροσκάφους με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αλλά ακόμη και ο διάδρομος απογείωσης. Ένας πελάτης ζήτησε και χριστουγεννιάτικο δέντρο στον διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης. Κάποιος άλλος ήθελε ψεύτικο χιόνι και ένα κόκκινο και πράσινο χαλί αντί για το απλό (;) κόκκινο.

Ταιριαστά χριστουγεννιάτικα ρούχα για όλη την οικογένεια
Μία οικογένεια ζήτησε από την εταιρεία να τους παρέχει τα κατάλληλα, εξατομικευμένα ρούχα για όλη την οικογένεια ώστε να τα φορούν την ώρα της πτήσης.

Ο πιλότος να είναι ντυμένος Άι Βασίλης
Μία οικογένεια είπε στα παιδιά της πως θα ανέβαιναν στο έλκηθρο του Άι Βασίλη, γι’ αυτό απαίτησαν από τον πιλότο να ντυθεί κατάλληλα. Άλλες απαιτήσεις περιλαμβάνουν γκι σε κάθε πόρτα του αεροπλάνου, δώρα κάτω από ένα δέντρο μέσα στο αεροπλάνο και φυσικά... σαμπάνια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ