Η Ιζι από το Grey’s Anatomy ποστάρει φωτογραφία της ετοιμόγεννη, γυμνή [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ιζι από το Grey’s Anatomy ποστάρει φωτογραφία της ετοιμόγεννη, γυμνή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάθριν Χέιγκλ, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Grey’s Anatomy» γέννησε τον γιο της Τζόσουα στις 20 Δεκεμβρίου 2016.

Και την Τετάρτη, η ηθοποιός ευχήθηκε στον γιο της για τα πρώτα του γενέθλια, μέσω Instagram, ενώ μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο, που δεν έχουμε ξαναδεί.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας του γιου της σήμερα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είχε και την ευκολότερη γέννα καθώς το μωρό δεν ανέπνεε αμέσως μετά την καισαρική στην οποάι υποβλήθηκε.

Στην πρώτη εικόνα η Κάθριν Χέιγκλ φαίνεται γυμνή, με τα χέρια να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, ενώ είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη καθώς κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο στο χιόνι, στο σπίτι τους στην Γιούτα.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν το γιο της στο νοσοκομείο με τα σωληνάκια. Στην τελευταία, όμως, ο μικρός Τζόσουα είναι ένας υγιές χαμογελαστό αγόρι στην αγκαλιά της μητέρας του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Heigl (@katherineheigl) στις 20 Δεκ, 2017 στις 9:44 πμ PST

Η πρώην ηθοποιός του «Grey’s Anatomy» έγραψε: «Στις 9 π.μ. πριν από ένα χρόνο ο Τζος Κέλεϊ τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μου για να θυμάμαι πόσο έγκυος ήμουν λίγο προτού φύγουμε για το νοσοκομείο και την προγραμματισμένη καισαρική μου στις 12. Ο Τζόσουα τζούνιορ ήταν σε πλάγια θέση για πάνω από ένα μήνα και δεν είχε κουνηθεί καθόλου πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού, έτσι αποφάσισα να κάνω καισαρική και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτή πέρυσι. Δεν είχα νοσηλευτεί ποτέ και δεν είχα υποβληθεί ποτέ σε καμία χειρουργική επέμβαση και δεν είχα ιδέα τι να περιμένω. Προσπαθούσα να φαίνομαι όσο πιο ήρεμη γινόταν. Με νάρκωσαν και με άνοιξαν. Ο γιατρός μου πάλεψε για να τον βγάλει γιατί είχε πραγματικά σφηνώσει εκεί και δεν ήταν έτοιμος να βγει από τη μήτρα».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Heigl (@katherineheigl) στις 30 Νοέ, 2017 στις 5:32 μμ PST

Και συνεχίζει: «Όταν τελικά τον έβγαλαν ήταν ακριβώς στις 12.33. Δεν ανέπνεε και πολύ γρήγορα του έδωσαν οξυγόνο για να αρχίσουν να δουλεύουν οι μικροσκοπικοί πνεύμονές του. Ο Τζος στεκόταν μαζί τους όταν τελικά πήρε την πρώτη του ανάσα. Εκείνη την ημέρα, καθώς συνερχόμουν από τη μορφίνη, πήρα στην αγκαλιά μου τον μικροσκοπικό μου ανθρωπάκο».

«Ευχαρίστησα το Θεό για την αναπνοή του, για τη ζωή του και που με έκανε μητέρα. Ήταν τόσο μικροσκοπικός, τόσο εύθραυστος και γλυκός. Καθώς τον κρατούσα αγκαλιά για να κοιμηθεί εκείνη την πρώτη νύχτα, ήθελα η στιγμή εκείνη να διαρκέσει για πάντα» συνεχίζει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Heigl (@katherineheigl) στις 6 Σεπ, 2017 στις 1:41 μμ PDT

«Να ‘μαστε λοιπόν, ένα χρόνο μετά και μόνο οι φωτογραφίες μου θυμίζουν πόσο μικροσκοπικός ήταν. Τώρα πλέον φωνάζει, βγάζει κραυγές, είναι περίεργος, σκοντάφτει και είναι γεμάτος ενέργεια. Είναι όλα και ακόμη περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ελπίζω. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων γι’ αυτόν. Χρόνια Πολλά στον μικρό μου άντρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ