«Ρόζα, τσίπουρα και γούστα»: Στο νέο μεζεδοπωλείο του Αλέξη Γεωργούλη είσαι σαν στο σπίτι σου - iefimerida.gr

«Ρόζα, τσίπουρα και γούστα»: Στο νέο μεζεδοπωλείο του Αλέξη Γεωργούλη είσαι σαν στο σπίτι σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρoυ 88 στο Περιστέρι πήρε το όνομά του από μια ρεμπέτισσα που έγραψε ιστορία: τη Ρόζα Εσκενάζυ.

«Ρόζα, τσίπουρα και γούστα» είναι το όνομα του νέου μεζεδοπωλείου που ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Σίμος Σαντορηνιάς άνοιξαν στα δυτικά προάστια. Στη «Ρόζα», όλοι γίνονται παρέα. Είναι η ζεστή της ατμόσφαιρα, η ρετρό διακόσμησή της (στοιχεία της οποίας μετρούν 90 χρόνια ζωής) και οι γεύσεις της -που σου θυμίζουν κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια- που την έκαναν αμέσως στέκι. Το «Σαν στο σπίτι σου» είναι όλη η φιλοσοφία του μαγαζιού. Το παραδοσιακό εκεί συναντιέται με το μοντέρνο. Ο Αλέξης Γεωργούλης, διοχέτευσε το επιχειρηματικό του πνεύμα σε ένα μαγαζί που από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, με διαφήμιση από στόμα σε στόμα, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Δείτε φωτογραφίες και μάθετε λεπτομέρειες για τις γεύσεις της Ρόζας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόζα ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ