Ο μεγάλος γιος του Μπέκαμ είναι ίδιος η Βικτόρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο μεγάλος γιος του Μπέκαμ είναι ίδιος η Βικτόρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μία φωτογραφία με τους «άντρες τη ζωής της» δημοσίευσε η Βικτόρια Μπέκαμ, δείχνοντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Μπρούκλιν να έχουν φορέσει ακριβώς τα ίδια ρούχα στον γάμο του αδελφού της.

Με την διάσημη σχεδιάστρια να ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες στα social media με την κόρη της, τους γιους της και τον άνδρα της, η ίδια αποδεικνύει έτσι πόσο δεμένη είναι η οικογένεια Μπέκαμ.

Ο μεγάλος γιος του Μπέκαμ είναι ίδιος η Βικτόρια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ο αδελφός της Βικτόρια παντρεύτηκε στο Μπάκινγχαμ κι έτσι πατέρας και γιος αποφάσισαν να εμφανιστούν φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα.

Ο μεγάλος γιος του Μπέκαμ είναι ίδιος η Βικτόρια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στιγμιότυπο από τον γάμο

Εχοντας επιλέξει ένα μπλε κοστούμι και ένα γκρι γιλέκο το οποίο έσπαγε την μονοτονία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο γιος του πόζαραν στον φακό της Βικτόρια έξω από το κτίριο.

Ο μεγάλος γιος του Μπέκαμ είναι ίδιος η Βικτόρια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Βικτόρια Μπέκαμ αγκαλιά με τον αδλεφό της, Κρίστιαν

Η Βικτόρια δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες από τον γάμο του αδελφού της στο Instagram stories, αν και σίγουρα οι περισσότεροι θα ήθελαν να δουν και το δικό της outfit, μιας και ως αδελφή του γαμπρού αποκλείεται να πήγε φορώντας κάτι απλό.

Ο μεγάλος γιος του Μπέκαμ είναι ίδιος η Βικτόρια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Μπρούκλιν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέκαμ γάμος Βικτόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ