Με ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΜΑΤ -Ετσι στολίζει η ΕΛ.ΑΣ. το χριστουγεννιάτικο δέντρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Με ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΜΑΤ -Ετσι στολίζει η ΕΛ.ΑΣ. το χριστουγεννιάτικο δέντρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν μοναδικό τρόπο επέλεξε η ΕΛΑΣ να ευχηθεί σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές».

Πυροτεχνουργοί, ρομπότ, ΜΑΤ, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, άνδρες της ΟΠΚΕ, τροχονόμοι, ΕΚΑΜίτες αλλά και μια νυχτερινή πτήση ελικοπτέρου, συνθέτουν το βίντεο – υπερπαραγωγή.

Συγκεκριμένα, το βίντεο ξεκινά με έναν συναγερμό στον οποίο ανταποκρίνονται διάφορες υπηρεσίες. Όλοι σπεύδουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους με δυνατή μουσική υπόκρουση, που θυμίζει σκηνές από ταινία δράσης.

Στη συνέχεια, ένας πυροτεχνουργός βάζει μια πρίζα και ανάβουν τα φωτάκια ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος κοιτάζει το δέντρο και το μυρίζει για να δει αν υπάρχουν ύποπτες ουσίες. Η μουσική επένδυση αλλάζει και ακούγονται πλέον χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το βίντεο κλείνει εντυπωσιακά, με έναν ΕΚΑΜίτη να κατεβαίνει από ένα ελικόπτερο έχοντας στη ζώνη του ένα αστέρι, να κάνει μία τούμπα και να κρεμιέται ανάποδα για να βάλει στην κορυφή του δέντρου το αστέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ