Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμεινε εκτός League Cup από τη Μπρίστολ - iefimerida.gr

Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμεινε εκτός League Cup από τη Μπρίστολ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στο 92' για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από την Μπρίστολ κι έμεινε εκτός ημιτελικών του League Cup.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51' με τον Μπράιαν, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Ιμπραΐμοβιτς ισοφάρισε. Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση, ο Σμιθ στο 90+2' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την πρόκριση στους "4" του θεσμού.

Αν η ομάδα του Μουρίνιο είδε τη μία όψη του νομίσματος, η Τσέλσι είδε την άλλη. Οι "μπλε" επικράτησαν με 2-1 της Μπόρνμουθ και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά στην... παράταση!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε στο 13' με τον Γουίλιαν, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90'. Η αντίδραση της Τσέλσι ήταν, όμως, άμεση κι ένα λεπτό αργότερα ο Μοράτα λύτρωσε την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ