Ο Κωστής Χατζηδάκης έγινε μπαμπάς και «συστήνει» τον μικρό Γιάννη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κωστής Χατζηδάκης έγινε μπαμπάς και «συστήνει» τον μικρό Γιάννη [εικόνα]

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του απέκτησαν ένα αγοράκι (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χαζομπαμπάς» δηλώνει και επισήμως ο Κωστής Χατζηδάκης, καθώς απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω Twitter την... άφιξη του μικρού Γιάννη, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 20:50 το βράδυ της Τετάρτης, στο Αρεταίειο.

Ο κ. Χατζηδάκης είχε φύγει το βράδυ της Τρίτης εσπευσμένα από τη Βουλή- ψηφίζοντας πρώτος στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό- καθώς γεννούσε η σύζυγός του. Ο μικρός όμως τους έκανε... νάζια ένα 24ωρο, πριν έρθει στον κόσμο, όπως σχολίασε ο πανευτυχής πατέρας, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τα ποδαράκια του γιου του.

Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση! pic.twitter.com/ESUD0ESZff

Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ