Καμμένος στον Γιούνκερ που τον αποκάλεσε ακροδεξιό: Είχε κρύο, ήταν νύχτα, ο καθένας έχει ελαττώματα - iefimerida.gr

Καμμένος στον Γιούνκερ που τον αποκάλεσε ακροδεξιό: Είχε κρύο, ήταν νύχτα, ο καθένας έχει ελαττώματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm, ο Πάνος Καμμένος έδωσε αιχμηρή απάντηση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος αποκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας «ακροδεξιό».

Η δήλωση του προέδρου της Κομισιόν έγινε με αφορμή ερώτηση για τη συμμετοχή της ακροδεξιάς στη νέα αυστριακή κυβέρνηση.

«Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη», τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΕ, «όπως ο καθένας, έχει τα ελαττώματά του».

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», διευκρινίζοντας ότι «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν κληθείς να απαντήσει «πώς θα συνεργαστεί με τους ακροδεξιούς υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς, στην Αυστρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Γιούνκερ ακροδεξιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ