Η Αριάννα Χάφινγκτον δίνει τη λύση σε όσες γυναίκες δεν ξέρουν τι να φορέσουν στη δουλειά - iefimerida.gr

Η Αριάννα Χάφινγκτον δίνει τη λύση σε όσες γυναίκες δεν ξέρουν τι να φορέσουν στη δουλειά

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις περισσότερες γυναίκες o συνδυασμός των ρούχων που κάνουν το πρωί για να πάνε στο γραφείο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για την ισχυρή κυρία Αριάννα Χάφινγκτον είναι όμως παιχνιδάκι.

Ο διαθέσιμος χρόνος που έχουμε το πρωί για να ετοιμαστούμε δεν είναι αρκετός με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε στιλιστικά λάθη.

Μάλιστα σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί, σε μία συνηθισμένη ημέρα οι γυναίκες που ετοιμάζονται για το γραφείο θα χρειαστούν 14 λεπτά για να διαλέξουν τι θα φορέσουν, ενώ οι άνδρες μόλις 9 λεπτά.

Ενώ οι άνδρες μπορούν να επαναλάβουν εύκολα το ίδιο κοστούμι χωρίς να το αντιληφθεί κανείς (όπως έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για 8 χρόνια), οι γυναίκες ξοδεύουν συχνά υπερβολικό χρόνο και χρήματα για να βρουν μια φρέσκια, κατάλληλη ενδυμασία για το χώρο της εργασίας τους.

Η ισχυρή κυρία Αριάννα Χάφινγκτον, γνωστή και ως «τιτάνας του διαδικτύου», προτιμά να μην κάνει κάτι τέτοιο και δίνει την απόλυτη λύση σε όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν ξέρουν τι να φορέσουν στο γραφείο.

Δείτε τη λύση που προτείνει η Αριάννα Χάφινγκτον σε όσες γυναίκες προβληματίζονται για το τι να φορέσουν στη δουλειά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αριάνα Χάφινγκτον ρούχα δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ