Γέμισε ποντίκια το γήπεδο της Αρσεναλ -Ακόμη και στις κουζίνες του Emirates Stadium - iefimerida.gr

Γέμισε ποντίκια το γήπεδο της Αρσεναλ -Ακόμη και στις κουζίνες του Emirates Stadium

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με μια εισβολή από ποντίκια βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Emirates Stadium της Άρσεναλ.

Η προειδοποίηση ήρθε όταν οι επιθεωρητές υγείας επισκέφθηκαν τελευταία την έδρα της Άρσεναλ και βρήκαν «εκτεταμένες αποδείξεις για τη δράση ποντικών» σε «όλα τα τέσσερα επίπεδα του σταδίου».

Οι αξιωματικοί βρήκαν περιττώματα ποντικιών σε διάφορα σημεία, όπως πίσω και κάτω από φούρνους, κάτω από τους σωλήνες στα πλυντήρια και κάτω από ράφια ενώ ανακάλυψαν πως πολλοί υπάλληλοι γνώριζαν το θέμα.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι δηλώνουν πως είναι σίγουροι ότι αντιμετώπισαν το ζήτημα μετά την εφαρμογή μιας σειράς μέτρων για την αντιμετώπιση του. Λένε ότι συνεχίζουν να συνεργάζονται με εξωτερικές εταιρείες για να διασφαλίσουν πως «θα λυθεί το θέμα».

Η αναφορά αποκαλύπτει πως τα περιττώματα βρέθηκαν στο Diamond Club Kitchen, στο Cox Kitchen 7, στο μπαρ The Woolwich, σε θέσεις VIP και αλλού. Προσθέτει δε, πως υπήρχαν «ζητήματα προστασίας από επιβλαβείς οργανισμούς» σε αρκετούς τομείς τους οποίους εξέτασαν και προσθέτει πως είναι πεπεισμένοι ότι σίγουρα τα ποντίκια θα είναι παρόντα και σε περιοχές που δεν εξετάστηκαν.

Εκπρόσωπος της Άρσεναλ ανέφερε σχετικά: «Η υγεία και η ασφάλεια των οπαδών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και επομένως είμαστε πολύ απογοητευμένοι που μάθαμε γι’ αυτό το περιστατικό. Εφαρμόσαμε αμέσως μαι σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση των θεμάτων. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες για να διασφαλίσουμε πως προχωράμε στις σωστές ενέργειες».

Η Άρσεναλ δεν είναι η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα με τρωκτικά. Το 2015 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε μια προσβολή από ποντίκια στο Old Trafford.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρσενα Emirates Arena ποντίκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ