Η λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Airbnb για το 2018 -Και η Κύπρος μέσα - iefimerida.gr

Η λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Airbnb για το 2018 -Και η Κύπρος μέσα

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσείς έχετε σκεφτεί που θα θέλατε να είναι το επόμενο ταξίδι σας;

Με τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και τις οικονομικές επιλογές διαμονή, τα ταξίδια έχουν γίνει πιο budget friendly από ποτέ. Την ίδια στιγμή, το Airbnb έχει γίνει ένα μέσο που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες σπιτιών να κερδίζουν έξτρα ειδόσημα παρέχοντας το σπίτι (ή κάποιο από τα δωμάτια του) σε τουρίστες και ταξιδιώτες, σε σχετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Στη ραγδάία ανάπτυξη της πλατφόρμας προσωρινής ενοικίασης σπιτιών συνέβαλε όμως και το γεγονός της επιθυμίας όσων ταξιδεύουν να ζουν μια ξένη πόλη όσο το δυνατόν πιο αυθεντικά γίνεται- σαν ντόπιοι (locals) και όχι σαν τουρίστες. Πρόσφατα, και καθώς μέρα με τη μέρα αποχαιρετάμε τη φετινή χρονιά, το Airbnb έβγαλε το δικό του δελτίο με τα ταξιδιωτικά trends για το 2018.

Στη λίστα υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί σύμφωνα με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις αναζητήσεις που έγιναν. Αυτές είναι οι πόλεις που το Airbnb, προβλέπει ότι, θα γίνουν τα περισσότερα ταξίδια μέσα στο επόμενο έτος.

Δείτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2018 στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ