Πρώην βασίλισσα ομορφιάς ζητά 12,7 εκατ. ευρώ από τον εραστή της, γιατί την κόλλησε αφροδίσιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς ζητά 12,7 εκατ. ευρώ από τον εραστή της, γιατί την κόλλησε αφροδίσιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δικαστήρια θα καταλήξει η παράνομη σχέση «πρώην βασίλισσας ομορφιάς» με κορυφαίο στέλεχος οικονομικού fund του Μανχάταν.

Ο λόγος για την 31χρονη πρώην Miss International Germany Αλίν-Μαρί Ρολά η οποία υποστηρίζει ότι γνώρισε τον 41χρονο διευθύνοντα σύμβουλο του Autonomy Capital Ρόμπερτ Τσαρλς Γκίμπινς τον Ιούνιο του 2014 σε γαλλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Τώρα, η καλλονή ζητάει να της καταβάλει 12.700.000 ευρώ κατηγορώντας τον ότι της μετέδωσε αφροδίσιο νόσημα και ότι την πίεσε να κάνει έκτρωση. Συγκεκριμένα, η Ρολά στην αγωγή της αναφέρει ότι ο 47χρονος επέμενε να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, δίχως να της αποκαλύψει ότι ήταν μολυσμένος με τον ιό ΗΡV. Αν και της μετέδωσε τον ιό, η Ρολά συνέχισε να είναι μαζί του διότι, όπως παραδέχεται, ο Γκίμπινς πλήρωνε το ενοίκιο του διαμερίσματος της στο Μανχάταν και πήγαιναν μαζί ταξίδια.

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς ζητά 12,7 εκατ. ευρώ από τον εραστή της, γιατί την κόλλησε αφροδίσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όταν η 31χρονη έμεινε έγκυος, σύμφωνα με την αγωγή, ο Γκίμπινς απαίτησε να κάνει έκτρωση, λέγοντας της ότι δεν θα αναγνώριζε το παίδί και ότι θα ήταν αναγκασμένη να το μεγαλώσει μόνη της.

Στην αγωγή που κατέθεσε, η Ρολά υποστηρίζει ότι ο Γκίμπινς δεν της αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένος και ότι τα επόμενα δυο χρόνια διατηρούσαν ερωτικό δεσμό. Το ανακάλυψε μόνη της λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν της έστειλε μήνυμα η γυναίκα του. Ωστόσο, συνέχισε να είναι η ερωμένη του, γιατί, όπως υποστηρίζει, εκείνος της είχε υποσχεθεί ότι θα χώριζε.

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς ζητά 12,7 εκατ. ευρώ από τον εραστή της, γιατί την κόλλησε αφροδίσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, εκείνος της έκανε ακριβά δώρα, της πρόσφερε χαλαρωτικές συνεδρίες με ιαπωνικό μασάζ στο Μανχάταν και ταξίδεψε μαζί της για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Της υποσχέθηκε ότι θα αγόραζε για τους δυο τους «μεγάλο ακίνητα στον Καναδά και μια φάρμα με στρουθοκαμήλους στην Ουγκάντα», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η «New York Post».

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς ζητά 12,7 εκατ. ευρώ από τον εραστή της, γιατί την κόλλησε αφροδίσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εραστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ