Κουρουμπλής: Το παραλιακό μέτωπο Ελευσίνας θα αποδοθεί στους πολίτες της - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Το παραλιακό μέτωπο Ελευσίνας θα αποδοθεί στους πολίτες της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΤΙΜΕ NEWS//ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H απόδοση του παραλιακού μετώπου της Ελευσίνας στους πολίτες, συζητήθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχοντας συνεχείς επαφές και σε πλήρη συνεργασία με τον δήμο, την Περιφέρεια και τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας, «στηρίζει σταθερά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για τη Δυτική Αττική, δεσμεύτηκε πως θα αποδοθεί το παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας, στην πόλη και τους πολίτες της» τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, στην οποία σημειώνεται πως «η απόδοση των ελεύθερων χώρων σε δημόσια χρήση είναι πάγια πολιτική της κυβέρνησης».

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή σύσκεψη, προκειμένου να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα για την απόδοση του παραλιακού μετώπου της Ελευσίνας, ενώ σε αυτή συμμετείχαν ο γγ Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο γγ του δήμου Ασπροπύργου, Θανάσης Χούπης και ο πρόεδρος του ΟΛΕ Σταύρος Δρακονταειδής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ