Vodafone και Wind διεκδικούν την Cyta Hellas - iefimerida.gr

Vodafone και Wind διεκδικούν την Cyta Hellas

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Cyta Hellas, τον τέταρτο μεγαλύτερο πάροχο στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών διεκδικούν οι Vodafone και Wind.

Οι δύο εταιρείες, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Cyta Hellas, υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

H PCCW (εταιρεία διεθνών δραστηριοτήτων, τηλεπικοινωνιακού κολοσσού του Χονγκ Κονγκ)- που επέδειξε ενδιαφέρον κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας δεν προχώρησε στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς.

Η Cyta Hellas, σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει ότι στις 19 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του διαγωνισμού πρόσκλησης επενδυτών για τη Cyta Hellas, με την κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τις εταιρείες Vodafone-Panafon και Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε.

Η Cyta ενημερώνει επίσης ότι «ξεκινά άμεσα η αξιολόγηση των προσφορών, στο πλαίσιο διαφάνειας και ακεραιότητας που ήδη χαρακτηρίζει τη διαδικασία διερεύνησης επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη Cyta Hellas, με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων».

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν θα αξιολογηθούν από το ΔΣ της μητρικής «Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου» σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VODAFONE Wind CYTA HELLAS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ