Πώς το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας «ισοπέδωσε» Γουίλιαμ και Κέιτ -Με μια κάρτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας «ισοπέδωσε» Γουίλιαμ και Κέιτ -Με μια κάρτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ετήσια μάχη των βασιλικών χριστουγεννιάτικων καρτών είναι σε εξέλιξη και φαίνεται πως η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας είναι σίγουρα νικήτρια απέναντι στον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Το παλάτι της Σουηδίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας Βικτόριας και της οικογένειάς της, μαζί με ένα βίντεο των τεσσάρων μελών που απολαμβάνουν δραστηριότητα όπως έλκηθρο και χιονοπόλεμο.

Πώς το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας «ισοπέδωσε» Γουίλιαμ και Κέιτ -Με μια κάρτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φυσικά, η σύγκριση με το πορτρέτο του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ, που δόθηκε προχθές στη δημοσιότητα, ήταν αναπόφευκτη. Στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ποζάρουν στημένοι μαζί με τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σαρλότ.

Αντιθέτως, στην χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, η 40χρονη Βικτόρια φαίνεται πως τα πάει πολύ καλά στον χιονοπόλεμο που παίζει με το σύζυγό της, πρίγκιπα Ντάνιλε και την 5χρονη κόρη της Εστέλ.

Ο μόλις 19 μηνών Όσκαρ, φαίνεται να βοηθά τη μητέρα του στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και να απολαμβάνει μια βόλτα με το έλκηθρο με τον πατέρα του.

Λόγω της εξωτερικής λήψης, όλη η οικογένεια είναι ντυμένη με χοντρά ρούχα, με τον Ντάνιελ, την Εστέλ και τον Όσκαρ να φορούν αθλητικά μπουφάν ενώ η Βικτόρια φορά ένα γκρι παλτό και μοβ κορδέλα στα μαλλιά.

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας αφού απόλαυσε τα παιχνίδια στο χιόνι, στη συνέχεια συγκεντρώθηκε γύρω από το τζάκι. Η πριγκίπισσα Εστέλ κάνει την οικοδέσποινα, τοποθετώντας γλυκά σε ένα ξύλινο καλάθι και στη συνέχεια όλοι μαζί παίζουν παιχνίδια μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αντίθετα, η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα δείχνει την οικογένεια σε ένα απλό λευκό σκηνικό, σαν να ήταν σε στούντιο, παρόλο που οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Πώς το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας «ισοπέδωσε» Γουίλιαμ και Κέιτ -Με μια κάρτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ποζάρουν σε μια πιο επίσημη – σχεδόν βικτοριανή – στάση για την ετήσια κάρτα τους, που σίγουρα δεν τραβήχτηκε κοντά στα Χριστούγεννα καθώς η δούκισσα έχει μακριά μαλλιά και σαφώς δεν είναι έγκυος στη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ