Challenge Cup βόλεϊ ανδρών: Επική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στους «16» - iefimerida.gr

Challenge Cup βόλεϊ ανδρών: Επική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στους «16»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκριση μέσα στη Γαλλία για τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Πειραιά ξεπέρασε την εχθρική ατμόσφαιρα στην έδρα της Τουρ, άφησε πίσω και το 0-3 (22-25, 21-25, 20-25) στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup κατακτώντας το «χρυσό σετ» με 15-11.

Πριν το ματς οι φίλαθλοι των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του ρατσισμού, με σκοπό να αφήσουν σαφείς αιχμές εναντίον των «ερυθρολεύκων», μετά από όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι και τη νίκη με 3-0 σετ της ελληνικής ομάδας., όταν ο Νατάν Ουνεμπάινα έκανε καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά από φίλους του ΟΣΦΠ (δικαιώθηκε τελικά από την Ομοσπονδία ο Ολυμπιακός). Το πανό που βρισκόταν αναρτημένο στο γήπεδο των Γάλλων από τη Δευτέρα και έγραφε «ατιμωρησία στον ρατσισμό» παρέμεινε στην κερκίδα, ενώ σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου περίμεναν τους οπαδούς φυλλάδια με τη φράση «Όχι στον ρατσισμό».

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, η υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Λορά Φλεσέλ, η οποία παρευρέθηκε στο γήπεδο όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε σε ομιλία εναντίον του ρατσισμού στις τηλεοπτικές κάμερες. «Πρέπει να αλλάξουμε τους κανονισμούς που αφορούν στα προβλήματα των διακρίσεων. Πρέπει να διαδώσουμε το μήνυμα 'σταματήστε τον ρατσισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Challenge cup βόλει τουρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ