Πατέρας και κόρη κάνουν pole dancing μαζί και διχάζουν το ίντερνετ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Πατέρας και κόρη κάνουν pole dancing μαζί και διχάζουν το ίντερνετ [εικόνες+βίντεο]

YOUTUBE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπαμπάς και κόρη χορεύουν μαζί και δε δίνουν δεκάρα για τα σχόλια που μπορεί να προκαλούν.

Αν έχετε ποτέ δοκιμάσει να χορέψετε/γυμναστείτε σε στύλο, έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι ότι πρόκειται για δραστηριότητα που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυξημένες αντοχές. Οι απαιτήσεις που έχει είναι την ίδια στιγμή και ο λόγος που, το συγκεκριμένο άθλημα, τα τελευταία χρόνια, συνεχώς ελκύει περισσότερο κόσμο και αποκτά καινούργιους θαυμαστές.

Μάλιστα, γίνονται και συζητήσεις για το αν θα έπρεπε να είναι ολυμπιακό άθλημά.

Παρά τον έντονο αθλητικό του χαρακτηρά, δύσκολα μπορεί να μείνει κάποιος μόνο σε αυτόν. Το pole dancing α. έχει σεξουαλική διάσταση και β. υπάρχει η άποψη ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες. Αυτοί είναι εν μέρει και οι λόγοι που αυτό το αθλητικό δίδυμο πατέρα-κόρης έχει διχάσει το ίντερνετ.

Ο Dave Roberts και η κόρη του Hazel έχουν δεχθεί αμφιλεγόμενα σχόλια για το γεγονός ότι το εξασκούν σαν ομάδα. Μάλιστα πέρυσι είχαν συμμετάσχει και τηλεοπτικό show ικανοτήτων Britain’s Got Talent.

Δείτε πατέρα και κόρη να χορεύουν pole dancing στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pole dancing χορός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ