H Toshiba βραβεύει την AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε. - iefimerida.gr

H Toshiba βραβεύει την AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε.

Η Managing Director κα. Αικατερίνη Δήμα (δεξιά) και η Marketing Manager κα. Σοφία Τιλαβερίδη (αριστερά)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toshiba EMEA απονέμει στην AHI Carrier NA Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε το βραβείο “All Products Segments Best Sales Growth 2017”, για την επίτευξη της μεγαλύτερης ανάπτυξης πωλήσεων στη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ).

Στη διάρκεια του συνεδρίου “2017 Toshiba EMEA Meeting”, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, ο Jean-Francois Hendrickx, Toshiba Sales & Marketing Director EMEA, απένειμε στην κα. Αικατερίνη Δήμα, Managing Director της ΑHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Α.Ε, το βραβείο για την επίτευξη της μεγαλύτερης ανάπτυξης πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων κλιματισμού Toshiba στην ΕΜΕΑ.

«Αυτή η διάκριση, που οφείλουμε στην εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, επιβραβεύει τη συνεχή προσπάθειά μας να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τις ανάγκες των πελατών μας,» δήλωσε κατά την απονομή η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κα. Αικατερίνη Δήμα.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Α.Ε δραστηριοποιείται σε 14 χώρες της Νοτιοανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης, και έχει την ευθύνη για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού Carrier και Toshiba. Προσφέρει ευρύ φάσμα λύσεων θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης για οικιακές εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Η σταθερά ανοδική πορεία και γεωγραφική επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, την καθιστούν μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις που, παρά τις δυσκολίες του οικονομικού περιβάλλοντος, εξακολουθεί να επενδύει στο προσωπικό και τις υποδομές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toshiba EMEA AHI Carrier CARRIER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ