Ο Όζι Όσμπορν έρχεται στο Rockwave Festival! - iefimerida.gr

Ο Όζι Όσμπορν έρχεται στο Rockwave Festival!

Ο Όζι Όσμπορν έρχεται στο Rockwave Festival!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όζι Όσμπορν θα αντικαταστήσει τους Black Sabbath στην παγκόσμια περιοδεία τους, που ακυρώθηκε λόγω της ασθένειας του κιθαρίστα τους Τόνι Ιόμι, και στο πλαίσιο αυτό θα δώσει το παρών και στο Rockwave Festival.

Ανησυχία για τους «πιστούς» του Rockwave Festival, μετά την ανακοίνωση των Black Sabbath ότι το συγκρότημα αναγκάζεται να αναβάλει τα σχέδια της παγκόσμιας περιοδείας του, εξαιτίας της μάχης που δίνει για τη ζωή του ο κιθαρίστας Τόνι Ιόμι, που έχει προσβληθεί από λέμφωμα.

Ωστόσο, ο Όζι Όσμπουρν αποφάσισε για να μην απογοητευθούν διοργανωτές και κοινό και θα εμφανιστεί στην πλειοψηφία των ήδη προγραμματισμένων συναυλιών των Black Sabbath με το σχήμα «Ozzy & Friends» με γκεστ πολλούς μουσικούς.

Οι «Ozzy & Friends» λοιπόν επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν την 1 Ιουλίου στο Ρόκγουειβ φέστιβαλ και ο 'Οζι Οζμπορν μαζί με τον Γκίζερ Μπάτλερ, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Τόνι Ιόμι σε ένα special Black Sabbath set.

Στην Ελλάδα οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Σλας, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Ζακ Γουάιλντ και ο Έλληνας Γκας Τζι.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων, ωστόσο του Ροκγουειβ για την Κυριακή 1 Ιουλίου με τα πρώτα ονόματα του φεστιβάλ, εάν επιθυμούν, μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους στο Ticket House, έως το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της 1ης Ιουλίου του Rockwave Festival διαμορφώνεται ως εξής:

Ozzy & Friends

Machine Head

Paradise Lost

Unisonic

Planet Of Zeus

Lucky Funeral

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ