Οι φούστες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα -Βρες τη σωστή για κάθε σωματότυπο - iefimerida.gr

Οι φούστες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα -Βρες τη σωστή για κάθε σωματότυπο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φούστες είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το ρούχο που φωνάζει θηλυκότητα!

Το πιο feminine κομμάτι σε κάθε ντουλάπα όποιο κι αν είναι το στυλ και η γραμμή της. Πρόκειται σίγουρα για το ρούχο που είναι απόλυτα ταυτισμένο με την γυναίκα και για αυτό δεν μας αρκεί ποτέ μόνο μία. Μϊνι, μίντι, μάξι ή ακόμα και pencil αλλά και full skirts σε γραμμή Α, όλες τους είναι υπέροχες. Δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε με τίποτα και θέλουμε να έχουμε όλα τα διαφορετικά στυλ στην κρεμάστρα μας, γιατί αυτό σημαίνει περισσότεροι διαφορετικοί συνδυασμοί και ξεχωριστά λουκ για κάθε μέρα με πρωταγωνίστρια την κομψότητα και φυσικά τις όμορφες γυναικείες καμπύλες, οι οποίες αναδεικνύονται.

Είναι αλήθεια όμως πως με κάποιες γραμμές νιώθουμε λίγη παραπάνω σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Και ενώ πιστεύουμε πως μια γυναίκα πρέπει να φοράει οτιδήποτε της αρέσει, το να φορέσεις την κατάλληλη φούστα μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σου. Ακόμα κι αν λίγο πολύ όλες σου πηγαίνουν, μία είναι η ιδανική γραμμή με βάση τον σωματότυπο σου. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια που απευθύνονται σε διαφορετικά σώματα.

Βρες την κατάλληλη γραμμή φούστας για τον δικό σου σωματότυπο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φούστες σωματότυπος στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ