Euroleague: Χωρίς Καλάθη, αλλά με «όπλο» το απόρθητο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι

Κρίσιμο από κάθε άποψη είναι το αποψινό (21:15, Novasports 1) ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, για τη 13η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι», με ρεκόρ 8-4, θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στην τετράδα της βαθμολογίας, ωστόσο η αποστολή τους κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Οχι μόνο γιατί η Μακάμπι φέτος είναι... δυο σκαλιά υψηλότερα από πέρυσι (και με ρεκόρ 7-5, ακριβώς πίσω από τον ΠΑΟ), αλλά και επειδή το «τριφύλλι» θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Νικ Καλάθη, που τραυματίστηκε στην κλείδα και θα απουσιάσει τόσο σήμερα, όσο και στους δύο -λογικά- επόμενους αγώνες της ομάδας του.

Ο Λεκαβίτσιους θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος ως «αντι-Καλάθης», αλλά θα χρειαστεί όλοι να κάνουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν όσα προσφέρει ο Νικ οργανωτικά, εκτελεστικά, αλλά και στην άμυνα, όπου οι δύο γκαρντ της Μακάμπι, Πιερ Τζάκσον και Νόρις Κόουλ, αποτελούν τη δύναμη πυρός της ισραηλινής ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Τρίτη 19/12
Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας 19:45
Ζαλγκίρις-Μπάμπεργκ 20:00
Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:15
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 21:45

Τετάρτη 20/12
Χίμκι-Αναντολού Εφές 19:00
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:00
Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια 21:45
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 22:00

Οι αγώνες μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Μακάμπι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ