Eminem: Βράζει το αίμα μου με τον Τραμπ -Ελπίζω να αποπεμφθεί - iefimerida.gr

Eminem: Βράζει το αίμα μου με τον Τραμπ -Ελπίζω να αποπεμφθεί

Ο Eminem (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο περνά ο καιρός, τόσο πιο... έξαλλος με τον Ντόναλντ Τραμπ γίνεται ο Eminem, κάτι που δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει.

«Κάνει το αίμα μου να βράζει. Δεν μπορώ πλέον ούτε να δω ειδήσεις. Πέρα από τα αστεία, προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα για εκείνον. Κι εγώ θέλω η χώρα μου να είναι σπουδαία, θέλω να γίνει η καλύτερη που μπορεί, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με εκείνον επικεφαλής», δήλωσε ο διάσημος ράπερ στο Vulture.

Αρχικά, παραδέχθηκε ο Eminem, ήταν περίεργος να δει τι μπορεί να κάνει ο Τραμπ στην πολιτική. Γρήγορα όμως διαμόρφωσε άποψη και δεν είναι η καλύτερη. «Το γεγονός ότι στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου είναι γα@@@@να τρομακτικό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Τι έχει κάνει για τους πολίτες τον πρώτο χρόνο της θητείας του; Οι φορολογικές περικοπές δεν θα βοηθήσουν την μεσαία τάξη, αλλά τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι απογοητευτικό ότι δεν το βλέπει ο κόσμος», συμπλήρωσε και δεν έκρυψε την βαθύτερη επιθυμία του.

«Ελπίζω να αποπεμφθεί. Και θέλω να μου απαντήσει, γιατί έχω ιδέες για να του απαντήσω στο κάθε τι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eminem Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ