Ο Δήμος Ιθάκης αναζητεί, για πρόσληψη, σύμβουλο «κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων» - iefimerida.gr

Ο Δήμος Ιθάκης αναζητεί, για πρόσληψη, σύμβουλο «κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρόσληψη ειδικού συμβούλου επί θεμάτων αιγοπροβάτων θα προχωρήσει ο Δήμος Ιθάκης. Η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος Διαύγεια.

Στη σχετική προκήρυξη επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, σύντομο βιογραφικό και να έχει ως ελάχιστο προσόν απολυτήριο δημοτικού σχολείου.

Επίσης, να έχουν εμπειρία σε θέματα διαχείρισης κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων (τσοπάνης) η οποία θα αποδεικνύεται ως εξής: Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 15-3-2011 στα γραφεία του Δήμου Ιθάκης (αρμόδιος υπάλληλος κ. Κουτσουβέλης Δημήτριος τηλ. 26740 32271) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ