Ποδοσφαιριστής στη Νάουσα πανηγύρισε ξέφρενα γκολ που δεν μπήκε ποτέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής στη Νάουσα πανηγύρισε ξέφρενα γκολ που δεν μπήκε ποτέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσο σίγουρο πως η μπάλα θα περάσει τα δίχτυα ήταν αυτός ο ποδοσφαιριστής της Νάουσας που έκανε το λάθος και πανηγύρισε χωρίς να δει το γκολ του.

Κι όμως αυτό ήταν αρκετό για να γίνει αυτός ο παίχτης viral, καθώς όχι μόνο το γκολ του δεν μπήκε ποτέ, αλλά κι εκείνος πανηγύρισε τόσο έξαλλα που έβγαλε και τα ρούχα του.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η απίστευτη φάση συνέβη στον αγώνα της Νάουσας με τον Μέγα Αλέξανδρο για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η Νάουσα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και γι' αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει όλοι μπροστά - συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα - σε ένα κόρνερ μήπως και ισοφαρίσουν.

Αφού εκτελέστηκε το κόρνερ και δεν προέκυψε κάποια φάση, οι παίχτες της Νάουσας έκλεψαν τη μπάλα με έναν εξ’ αυτών βλέποντας από το ύψος περίπου της σέντρας το άδειο τέρμα να επιχειρεί να σκοράρει.

Βλέποντας πως είναι αφύλακτο το τέρμα ο ίδιος σούταρε δυνατά και μετά γύρισε αμέσως την πλάτη του πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες, την ώρα που ο αντίπαλος είχε κάνει ένα ράλι μέχρι το τέρμα και είχε κατορθώσει να βγάλει έξω την μπάλα από το γήπεδο, πριν περάσει τα δίχτυα.

Οι φίλαθλοι που κατάλαβαν πρώτοι τι έχει συμβεί άρχισαν να φωνάζουν στον παρολίγον σκόρερ της Νάουσας να γυρίσει στο γήπεδο με τον ίδιο να τραβάει την... μπλούζα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκολ νάουσα viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ