Μπυραρία εμπνέεται από την ταινία Home Alone: Με δοκιμασίες-πρόκληση για τους πελάτες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μπυραρία εμπνέεται από την ταινία Home Alone: Με δοκιμασίες-πρόκληση για τους πελάτες [εικόνες & βίντεο]

Σαν ένα θεματικό πάρκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άκρον άωτον της χριστουγεννιάτικης εμπειρίας λειτουργεί από τις 5 Δεκεμβρίου στο Λίβερπουλ. Eνα θεματικό μπαρ, βασισμένο στο «Home Alone», μόνο για τις γιορτές.

Η πρώην μπυραρία Cains, στο Baltic Triangle, του μεγάλου λιμανιού, μεταμορφώθηκε στο σπίτι του Κέβιν Μακάλιστερ.

Με ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γεμάτο από διάφορες παγίδες που είχε στήσει - στην ταινία - ο Κέβιν, συμπεριλαμβανομένου και του σχοινιού με τα μεταλλικά δοχεία βαφών να αιωρούνται πέρα δώθε.


Τα μουσικά events, την περίοδο των γιορτών, δίνουν και παίρνουν: Kenosha Kickers αλλά και DJ Rasp Live (με οκταμελή μπάντα). Βεβαίως, και οι σταθεροί DJs του μπαρ.

Μπυραρία εμπνέεται από την ταινία Home Alone: Με δοκιμασίες-πρόκληση για τους πελάτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Για όλα αυτά, είμαστε ευγνώμονες στους Kip Piper και Danny Bolger, ιδιοκτήτες του Ghetto Golf (μόνον για ενήλικες), στο Μπίρμινχαμ και το Λίβερπουλ.

Μπυραρία εμπνέεται από την ταινία Home Alone: Με δοκιμασίες-πρόκληση για τους πελάτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ