Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 15-20 ημέρες ο Νικ Καλάθης - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 15-20 ημέρες ο Νικ Καλάθης

Αρχές 2018 ξανά στα παρκέ ο Καλάθης / Φωτογραφία: Eurokinissi (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Νικ Καλάθης έδειξε οίδημα στη κλείδα, με τον έμπειρο γκαρντ να χάνει τα επόμενα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods στην Ευρωλίγκα.

Ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Αρμάνι και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε οίδημα στη κλείδα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Καλάθης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15-20 μέρες, με τον έμπειρο γκαρντ να χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με την Μακάμπι (19/12) και τον Ερυθρό Αστέρα (21/12) για την διπλή αγωνιστική της Euroleague, καθώς και το παιχνίδι με την Βαλένθια (28/12).

Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως ο Καλάθης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Εφές (4/1), οπότε όλα δείχνουν πως θα τον ξαναδούμε στα παρκέ με τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλαθης ΠΑΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ