Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα [βίντεο]

Τους δύο άνδρες συνδέει φιλία από την εποχή που ο Ομπάμα ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχθηκε ότι ήταν «τρακαρισμένος» όταν πήρε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα, φίλο του από την εποχή που ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στη συνέντευξη ο πρίγκιπας, που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, ρώτησε τον υψηλό προσκεκλημένο για τις αναμνήσεις του από τη μέρα που έφυγε από το Λευκό Οίκο, το έργο του στον οργανισμό που δημιούργησε με την επωνυμία “Obama Foundation” και τις ελπίδες του για το μέλλον.

Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στα κοινά ενδιαφέροντα του πρίγκιπα Χάρι και του τέως προέδρου για το «χτίσιμο» της νέας γενιάς ηγετών.

Ο πρίγκιπας Χάρι και το ζεύγος Ομπάμα έχουν συχνά αλληλοϋποστηριχτεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινού ενδιαφέροντος. Οι Ομπάμα στηρίζουν τους Invictus Games, τους αγώνες όπου συμμετέχουν βετεράνοι που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον και τους οποίους εμπνεύστηκε ο Χάρι, ενώ ο τελευταίος παραβρέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στα εγκαίνια του Obama Foundation στο Σικάγο.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν και οι στιγμές χιούμορ με τον άνετο τέως πρόεδρο των ΗΠΑ να προσπαθεί να χαλαρώσει τον «τρακαρισμένο» πρίγκιπα:

«- Πρέπει να μιλάω πιο γρήγορα, γιατί είμαι αργός ομιλητής», τον πείραξε στην αρχή ο Ομπάμα. «- Όχι, καθόλου. Είστε μια χαρά», απάντησε ο νεαρός πρίγκιπας. «- Πρέπει να μιλάω με βρετανική προφορά;», τον ρώτησε. «- Όχι, αλλά αν αρχίσετε να μιλάτε με παύσεις ανάμεσα στις απαντήσεις σας, θα αποκτήσετε την (γνωστή βρετανική) έκφραση», απάντησε κάπως πιο άνετα ο Χάρι.

Στη συνέχεια της συνομιλίας τους ο πρίγκιπας εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν κάπως νευρικός με όλο αυτό, οπότε ο -αιωνίως ακομπλεξάριστος- Ομπάμα τον ρώτησε: «- Μήπως θα ήθελες να σου πάρω εγώ συνέντευξη;»

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Τορόντο στο περιθώριο των Invictus Games και θα μεταδοθεί από το 4ο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου του BBC στις 27 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ