Μάρω Λύτρα: Με παρενόχλησε σεξουαλικά (σημαντικός) Ελληνας -Θα σε κυνηγήσω τέρας - iefimerida.gr

Μάρω Λύτρα: Με παρενόχλησε σεξουαλικά (σημαντικός) Ελληνας -Θα σε κυνηγήσω τέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κύμα καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουαϊνστιν έχει συμπαρασύρει και τις Ελληνίδες, οι οποίες με τη σειρά τους και αυτές ανοίγουν τα στόματά τους.

Τελευταία καταγγελία αυτή της Μάρως Λύτρα η οποία ζει μεν στον Καναδά, αλλά για ένα μεγάλο διάστημα εργάστηκε ως τραγουδίστρια στην Ελλάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κατήγγειλε ότι Έλληνας συνθέτης την παρενόχλησε σεξουαλικά και είναι έτοιμη να τον ξεσκεπάσει.
«Ο Weinstein είναι παλιάνθρωπος... Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες. Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο "Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα".Και απαντώ. "Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρω Λύτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ