Η Kάια Γκέρμπερ ερωτεύτηκε – Γιος διάσημης ηθοποιού ο σύντροφός της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Kάια Γκέρμπερ ερωτεύτηκε – Γιος διάσημης ηθοποιού ο σύντροφός της [εικόνες]

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η όμορφη Kaia είναι ερωτευμένη.

Η κόρη του θρυλικού μοντέλου Cindy Crawford, η νεαρή Kaia Gerber ήδη έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο της μόδας και φυσικά από τα media.

To 16χρονο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 και συμμετείχε στα show μερικών από τους πιο διάσημους οίκους όπως Calvin Klein Collection, Marc Jacobs, Chanel, Fendi, Moschino, και Versace, ενώ μετράει ήδη μεγάλες συνεργασίες και φωτογράφησεις για κορυφαία περιοδικά μόδας.

Η νεαρή έχει μεγάλη επίδραση και στο instagram με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια θαυμαστές να την ακολουθούν, ενώ έχει ένα δικό της μοναδικό στυλ με cool και νεανικό χαρακτήρα, που αποτελεί έμπνευση για τα κορίτσια της μόδας που σπέυουν να αντιγράψουν κάθε street style εμφάνιση της, στο πλευρό της μητέρας της , του αδερφού αλλά και των άλλων top model.

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω της και είναι φυσικό να ασχολούνται τα μέσα με την προσωπική της ζωή.

Διάβασε για τον νεαρό σύντροφο του διάσημου μοντέλου Kαια Γκέρμπερ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kaia Gerber ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ