Στο Salty Pig στην Ιπποκράτους θα φας brisket, ένα από τα πιο νόστιμα κρέατα στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο Salty Pig στην Ιπποκράτους θα φας brisket, ένα από τα πιο νόστιμα κρέατα στον κόσμο [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Salty Pig. Ένα μοναδικό Αμερικάνικο Smokehouse BBQ, όπου θα δοκιμάσετε αυθεντικό Street food από την Αμερικανική ήπειρο, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην Ιπποκράτους.

Οι ιδιοκτήτες του, ο Δημήτρης Παντελεάκης, ο Φίλιππος Δημόπουλος (από το Da Vinci) και ο Βασίλης Ακριβός, ήταν αρκετά χρόνια φίλοι: «Είδαμε το κενό που υπήρχε στην αγορά στο θέμα των αμερικάνικων γεύσεων, οπότε θέλαμε να σας συστήσουμε το αυθεντικό αμερικάνικο burger. Οι εθνικές συνταγές που σερβίρονται συνήθως είναι κακέκτυπα.

Για παράδειγμα, η πίτσα ναπολιτάνα τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με την Νάπολη», μου εξηγεί ο Δημήτρης, που πηγαινοέρχεται από δώδεκα χρόνων στην Αμερική, καθώς η μισή του οικογένεια βρίσκεται εκεί, όποτε έχει γνώση του θέματος.

Tο μαγαζί στηρίζεται στη λογική του take away και του delivery. Αν, όμως θέλετε μπορείτε να καθίσετε έξω - θα βρείτε είκοσι έξι καθίσματα που ζεσταίνονται με σόμπες. Η κουζίνα είναι τελείως ανοιχτή, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία παρασκευής του φαγητού. Τα μεσημέρια θα δείτε πολλούς επαγγελματίες από τη γύρω περιοχή, που κάνουν το διάλειμμά τους, δοκιμάζοντας μια κουζίνα διαφορετική από τις άλλες.

Διαβάστε για το Salty Pig και το brisket και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ salty pig brisket Ιπποκράτους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ