Cho Cho San: Το εστιατόριο που δεν θα σε αφήσει να ξεχάσεις ούτε το φαγητό, ούτε το όνομά του [εικόνες]

Η τραγική ιστορία της Μαντάμα Μπάτερφλαϊ την οποία έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη μέσα από την όπερα ο Τζάκομο Πουτσίνι, ήταν η έμπνευση του νονού Αλέξη Κωστάλα, όταν η Αθανασία Τσουκνίδα, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου fusion εστιατορίου στη Δροσιά, ζήτησε τη βοήθειά του για την εύρεση ονόματος.

«Cho Cho San» της είπε ο Αλέξης Κωστάλας και μέχρι σήμερα, αυτές οι τρεις ασυνήθιστες λέξεις, εξακολουθούν να ηχούν σαν μουσική στα αυτιά μας.

«Το Cho Cho San άνοιξε πριν από 2 χρόνια. Τον Δεκέμβρη του ‘15. O κόσμος εδώ αγαπά το fusion φαγητό» μου λέει η Αθανασία, ενώ παράλληλα μου σερβίρει ένα υπέροχο κόκκινο κρασί από τον Μαραθώνα. «Ο κόσμος το υποδέχτηκε με μεγάλη αγάπη. Στην αρχή και πριν ολοκληρωθεί, έμπαιναν μέσα από περιέργεια να δουν τι είναι. Αργότερα φαίνεται ότι τους άρεσε και το φαγητό γιατί δεν σταματούσε να έρχεται ο κόσμος. Τα νέα μαθαίνονταν από στόμα σε στόμα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει delivery γιατί η περιοχή το χρειάζεται, ενώ παρέχουμε και υπηρεσίες μπουφέ για τα πάρτι στο σπίτι». Όσον αφορά τις πρώτες ύλες, η ιδιοκτήτρια του Cho Cho San, δεν το διαπραγματεύεται. «Πειραματιζόμαστε συνέχεια με νέα πιάτα, αλλά οι πρώτες ύλες παραμένουν οι καλύτερες».

Και είναι αλήθεια. Στο τραπέζι καταφθάνουν 2 από τα best seller του μαγαζιού. Το Cho Cho San roll με το μαύρο ρύζι, τη γαρίδα τεμπούρα και από πάνω τον καψαλισμένο σολωμό με το φύλλο κανταϊφιού και τα εκπληκτικά roll με όλα τα φρέσκα ψάρια του μαγαζιού, μέσα σε έναν κήπο βρώσιμων λουλουδιών. Δοκιμάζουμε κι από τα δύο πιάτα και οι ορμόνες της χαράς μας ξεκινούν ένα μικρό ανεπίσημο πάρτι.

Διαβάστε περισσότερα για το Cho Cho San και δείτε φωτογραφίες από τα εκπληκτικά πιάτα του στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chochosan δροσιά εστιατόριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ