Aπεργία λογιστών και ιδιωτικών υπαλλήλων στο Ρέθυμνο για την κυριακάτικη αργία - iefimerida.gr

Aπεργία λογιστών και ιδιωτικών υπαλλήλων στο Ρέθυμνο για την κυριακάτικη αργία

Φωτογραφία: cretedoc.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο Ρέθυμνο τα μέλη του Συνδέσμου Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Τα μέλη του συνδέσμου προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία στο εμπόριο για την ερχόμενη Κυριακή τονίζοντας πως: «Οι εμποροϋπάλληλοι, για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους».

Λογιστές και ιδιωτικοί υπάλληλοι εμμένουν στην υπεράσπιση των Αργιών μας για το δικαίωμα στον ελεύθερο και προσωπικό χρόνο ξεκούρασης καθώς και στην υπεράσπιση του δικαιώματός για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας, χωρίς τις ακραίες ευελιξίες των εργοδοτών, όπως αναφέρει και η πρόεδρος του Συνδέσμου Αρετή Σταγάκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ