Μοντέλο που πάσχει από λύκο δείχνει περήφανη τα σοκαριστικά σημάδια της νόσου στο δέρμα της - iefimerida.gr

Μοντέλο που πάσχει από λύκο δείχνει περήφανη τα σοκαριστικά σημάδια της νόσου στο δέρμα της

Instagram/ _indianrosee
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζουν με καψίματα, καλύπτουν το πρόσωπο της και είναι εμφανή σε όλο της το σώμα. Η Jokiva Bellard έχει διαγνωσθεί με λύκο και είναι περήφανη για τα σημάδια της.

Πρόκειται για ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα που «επιτίθεται» σε όργανα του σώματος όπως η καρδιά, οι αρθρώσεις, το δέρμα, οι πνεύμονες, οι φλέβες, το συκώτι, τα νεφρά οδηγώντας σε βλάβες στα όργανα και ιστολογικές αλλοιώσεις. Μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιαδήποτε ηλικία και είναι περισσότερο συχνός στις γυναίκες και παρόλο που η θνησιμότητα εξαιτίας του έχει μειωθεί, τα συμπτώματα του λύκου επηρεάζουν τόσο την εμφάνιση, όσο και την ποιότητα ζωής του ασθενή. Ενα από τα εμφανή είναι τα εξανθήματα και οι αλλοιώσεις στο δέρμα.

Η 23χρονη Jokiva είναι ένα μοντέλο που έχει διαγνωσθεί με λύκο. Παρόλα αυτά έχει αποφασίσει να μην αφήσει τη νόσο να επηρεάσει τη ζωή της ή να επιτρέψει στον εαυτό της να μην κυκλοφορεί με αυτοπεποίθηση εξαιτίας των σημαδιών που έχουν εμφανιστεί στο σώμα της και μοιάζουν με επώδυνα εγκαύματα.

Δες την Jokiva και διάβασε την ιστορία της στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λύκος ΛΥΚΟΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ JOKIVA BELLARD BODY POSITIVE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ