Όλα τα τατουάζ της Αναστασοπούλου σε μία «καυτή» φωτογράφηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Όλα τα τατουάζ της Αναστασοπούλου σε μία «καυτή» φωτογράφηση [εικόνες]

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση για το περιοδικό Inked έκανε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπου μίλησε το Dancing On Ice, την μουσική και τα 11 τατουάζ της.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, κάθε ένα από τα τατουάζ της σημαίνει κάτι ξεχωριστό. «Τα tattoοs συμβολίζουν κάτι πολύ σημαντικό που γίνεται στη ζωή μου, κάτι που θέλω να θυμάμαι για πάντα. Το πρώτο μου το "χτύπησα" τη μέρα που έκλεινα τα 18 στις 18 Ιουλίου 1995... Δεν έπρεπε να το δουν οι δικοί μου, δεν γούσταραν τη φάση των tattoos, τι ακριβώς σήμαιναν για μένα κι επειδή δεν ήθελαν να τους στεναχωρήσω το έκρυβα για πέντε χρόνια με ένα δαχτυλίδι για να μην φαίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα τα τατουάζ της Αναστασοπούλου σε μία «καυτή» φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Όλα τα τατουάζ της Αναστασοπούλου σε μία «καυτή» φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Όλα τα τατουάζ της Αναστασοπούλου σε μία «καυτή» φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Όλα τα τατουάζ της Αναστασοπούλου σε μία «καυτή» φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο συγκρότημα της, τους Μamacita on fire, λέγοντας: «Ουσιαστικά το συγκρότημα έγινε για την παρέα, για τους κολλητούς μας. Για να έχουμε την ευκαιρία όταν βγαίνουμε κάπου έξω για ποτάκι και να ακούμε τη μουσική που μας αρέσει. Η μόνη διαφορά είναι ότι τη μουσική την παίζουμε εμείς οι ίδιοι».







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ