20χρονες λήστεψαν μαγαζί της Victoria's Secret και έκλεψαν εσώρουχα [βίντεο] - iefimerida.gr

20χρονες λήστεψαν μαγαζί της Victoria's Secret και έκλεψαν εσώρουχα [βίντεο]

Ολα για το... στιλ- 20χρονες έκαναν ένοπλη ληστεία σε μαγαζί της Victoria Secret και πήραν εσώρουχα αξίας 1.500 δολαρίων [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε γυναίκες από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ αποφάσισαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να έχουν τα Χριστουγέννα καινούργια εσώρουχα.

Ωστόσο, οι γυναίκες κατέληξαν να παρανομήσουν για να αποκτήσουν μερικά πανάκριβα συνολάκια της Victoria's Secret, ληστεύοντας ένα από τα καταστήματα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι 5 γυναίκες μπήκαν στο κατάστημα, διάλεξαν τα εσώρουχα που τους άρεσαν πιο πολύ και έχοντάς τα στα χέρια τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα απείλησαν με όπλο τους υπαλλήλους του καταστήματος.

20χρονες λήστεψαν μαγαζί της Victoria's Secret και έκλεψαν εσώρουχα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το συμβάν συνέβη μάλιστα σε εμπορικό κέντρο στην Λουιζιάνα, ενώ όταν οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να φύγουν με τα ρούχα στα χέρια, ο ένας υπάλληλος προσπάθησε να τους σταματήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

20χρονες λήστεψαν μαγαζί της Victoria's Secret και έκλεψαν εσώρουχα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα κορίτσια που έκλεψαν εσώρουχα αξίας 1.500 δολαρίων είναι περίπου 20 χρονών, ενώ διέφυγαν με ένα ασημένιο αμάξι, την πινακίδα του οποίου κανείς δεν πρόλαβε να δει.

20χρονες λήστεψαν μαγαζί της Victoria's Secret και έκλεψαν εσώρουχα [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victoria Secret ένοπλη ληστεία κορίτσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ