Η φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που «έβαλε φωτιά» στο Internet -Αποκάλυψε το μυστικό της - iefimerida.gr

Η φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που «έβαλε φωτιά» στο Internet -Αποκάλυψε το μυστικό της

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη οικογένεια με την πολυτάραχη ζωή, οι Kardashians, χάρισαν στους θαυμαστές τους για αυτές τις γιορτές ένα απροσδόκητο δώρο.

Χάρη στις χριστουγεννιάτικες κάρτες που αναρτά η Kim Kardashian, μία για κάθε μέρα, η ανυπομονησία τους αυξάνεται ειδικά όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα. Η Kim ποστάρει κάθε μέρα μια φωτογραφία με τα μέλη της οικογένειας της σε λευκό φόντο, δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και με πολύ γιορτινή διάθεση. Όλα τα μέλη στην φωτογράφιση είναι ντυμένα με τζιν παντελόνια και λευκά τοπ. Οι φαν της οικογένειας είχαν την ευκαιρία να δουν την μικρή North και τον Saint.

Παιδιά και μεγάλοι δείχνουν ανέμελοι και χαρούμενοι όλοι μαζί κάτω από το δέντρο.

Την ημέρα των Χριστουγέννων οι Kardashians αναμένεται να αναρτήσουν την τελευταία φωτογραφία ,με την οποία πιστεύεται οτι θα αποκαλύψουν πως και η Khloe και η ετεροθαλής αδερφή της, Kylie Jenner είναι τελικά έγκυες. Και ενώ οι περισσότεροι είναι βέβαιοι πως η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται σε λίγες ημέρες, μια από τις τελευταίες φωτογραφίες δίνει ένα ακόμα στοιχείο και τροφοδοτεί την θεωρία γύρω από τις εγκυμοσύνες που όμως ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ένα στοιχείο το οποίο οι οπαδοί τους δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν.

Δείτε την φωτογραφία με την Khloe Kardashian που διχάζει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khloe Kardashian φωτογραφία Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ