Τι απαντά για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσινόπουλο η Δήμητρα Φραντζή [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι απαντά για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσινόπουλο η Δήμητρα Φραντζή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ριάλιτι επιβίωσης Nomads απέχει μία σχεδόν εβδομάδα από το τέλος του και στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Δήμητρας Φραντζή.

Πολλά έχουν ακουστεί αυτούς τους μήνες για την αθλήτρια του στίβου και τον συμπαίκτη της, Γιώργο Κατσινόπουλο, με πολλούς να τους θέλουν να έχουν γίνει ζευγάρι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων.

Τι απαντά για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσινόπουλο η Δήμητρα Φραντζή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μιλώντας, σήμερα το πρωί, μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό», η Δήμητρα Φραντζή είπε:

«Λοιπόν, η πρώτη γνωριμία μας τον Κατσινόπουλο ήταν στο γραφείο της γιατρού. Από την πρώτη στιγμή είχαμε μία φοβερή επικοινωνία μεταξύ μας. Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο και οι κουβέντες μας ήταν μικρές-κοφτές. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτό τον άνθρωπο-άντρα ήταν ο σεβασμός απέναντι στις γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα ή περίεργα...».

Και συνέχισε: «Αυτό που έχουμε με τον Κατσινόπουλο, είναι μία σχέση ειλικρινής, μία σχέση σεβασμού και θαυμασμού!» ενώ όταν της είπε η Φαίη Σκορδά πως είναι ωραία για να ξεκινήσει μετά τις Φιλιππίνες μία σχέση, η ίδια απάντησε: «Δεν περιμένω, δεν απαιτώ πράγματα από κανέναν. Αυτό που υπήρχε στο μυαλό και των δύο είναι ότι είμαστε σε μία φάση παιχνιδιού και δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο παρά να είμαστε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εδώ και κάτω είμαστε συναισθηματικά ανάπηροι… Ας βγούμε με το καλό και θα τα δούμε όλα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ