H Ολίβια Παλέρμο μάς αποκαλύπτει τα πιο ωραία flat του 2018 -Θα γίνουν sold out - iefimerida.gr

H Ολίβια Παλέρμο μάς αποκαλύπτει τα πιο ωραία flat του 2018 -Θα γίνουν sold out

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε παπούτσι που έχει στιλ και κάνει το βάδισμα εύκολη υπόθεση, δεν μπορεί παρά να είναι το αγαπημένο κάθε γυναίκας.

Οι διαδρομές στην πόλη γίνονται πιο ευχάριστες, όταν το ντύσιμό μας μάς χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Όταν με διακριτικότητα, δεν περνά απαρατήρητο. Η Ολίβια Παλέρμο, μια γυναίκα που δεν σταματά να πειραματίζεται με το στιλ της και δημιουργεί τάσεις χωρίς προσπάθεια, μας δίνει στιλιστική έμπνευση για τη νέα χρονιά που σε λίγο θα είναι εδώ.

Μια νέα συλλογή υποδημάτων για το καλοκαίρι του 2018 έκανε την εμφάνισή της στο σύμπαν της μόδας και η Ολίβια Παλέρμο είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της.

Τα flat παπούτσια εδώ έχουν στιλ, άνεση, φοριούνται όλη τη μέρα, μπορούν με ευελιξία να γίνουν μέρος των casual και των formal εμφανίσεών μας. Η Ολίβια Παλέρμο με το προσωπικό της αποτύπωμα σφραγίζει την collection και ποζάρει στον φακό φορώντας τις δημιουργίες του οίκου για την πιο ηλιόλουστη περίοδο της επόμενης χρονιάς.

Δείτε τη συλλογή με κεντρικό πρόσωπο την Ολίβια Παλέρμο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολίβια Παλέρμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ