Έκαιγαν τα αδέσποτα ζωντανά, στους 900 βαθμούς, ενόψει του EURO 2012 - iefimerida.gr

Έκαιγαν τα αδέσποτα ζωντανά, στους 900 βαθμούς, ενόψει του EURO 2012

Έκαιγαν τα αδέσποτα ζωντανά στους 900 βαθμούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα σταματήσει επιτέλους η ευθανασία των αδέσποτων σκύλων στην Ουκρανία και θα προχωρήσουν σε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού και στειρώσεων, μετά τη διεθνή κατακραυγή για τις μαζικές θανατώσεις σε ειδικούς φούρνους, που εφάρμοζαν μέχρι σήμερα, ενόψει της διοργάνωσης του EURO 2012.

Το γαλλικό ίδρυμα «La Fondation 30 Millions d'Amis» και η αυστριακή φιλοζωική οργάνωση «Pfoten Vier» κατέληξαν σε συμφωνία με τις ουκρανικές αρχές, και θα καθιερωθεί πλέον ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων ζώων.

Μέχρι σήμερα και βάσει δημοσιευμάτων, οι ουκρανικές αρχές έκαιγαν τα αδέσποτα ζώα ζωνανά στους 900 βαθμούς Κελσίου ή τα δηλητηρίαζαν μαζικά με παράνομες ουσίες που επιφέρουν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Οι ουκρανικές αρχές προχώρησαν σε αυτές τις απάνθρωπες κινήσεις, αφού βιάζονταν να καθαρίσουν τους δρόμους πριν το κύπελλο ποδοσφαίρου EURO 2012.

Οι διοργανωτές του EURO 2012, μεταξύ των οποίων είναι και η UEFA, αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή τους σε αυτή την εκστρατεία εξάλειψης των αδέσποτων.

Οι Αρχές μιλούν για 9.000 θανάτους σκυλιών, ενώ οι φιλοζωικές οργανώσεις για περισσότερους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ