Θύμα της οικονομικής κρίσης και οι «Βασιλιάδες»

Αν και όποτε προβάλλεται, σημειώνει τηλεθέαση πάνω από 40%, η σειρά του Mega «Βασιλιάδες» κινδυνεύει να πέσει θύμα της οικονομικής κρίσης, καθώς σεναριογράφοι και λοιποί συντελεστές αρνούνται να συνεχίσουν τα γυρίσματα μέχρι να πληρωθούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι σεναριογράφοι Kώστας Καπώνης και Γιώργος Χρυσοβιτσάνος έχουν γράψει και ολοκληρώσει μια σειρά από σενάρια, τα οποία έχουν ήδη γυριστεί, ωστόσο, αρνήθηκαν να συνεργαστούν περαιτέρω, όσο παραμένουν απλήρωτοι. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τελευταίος έχει ήδη ξεκινήσει νέα συνεργασία για το σίριαλ «Είναι Στιγμές» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, τα 90 επεισόδια αυτής της σεζόν έχουν ήδη γυριστεί, όπως και τα πρώτα 10 της επόμενης, ωστόσο οι «Βασιλιάδες» μπορεί να χάσουν άδοξα το θρόνο τους, καθώς δεν αποκλείεται η σειρά να τελειώσει απότομα, στην περίπτωση που δεν λυθούν οι διαφορές των δύο πλευρών.

Η παραγωγή έχει δώσει τελεσίγραφο στο Μεγάλο Κανάλι, ότι αν δεν καταβληθούν τα χρήματα στους συντελεστές, δεν θα παραδώσει άλλα επεισόδια, με πηγές της εφημερίδας να αναφέρουν ότι και οι ίδιοι οι συντελεστές αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στα πλατό αν πρώτα δεν πληρωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ