Αυτή η Ferrari 250 GT πουλήθηκε σχεδόν 18 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η Ferrari 250 GT πουλήθηκε σχεδόν 18 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ferrari 250 GT LWB California Spider Competizione by Scaglietti, που βλέπετε στην φωτογραφία μας έχει τον αριθμό πλαισίου 1451 GT και είναι η μια από τις δύο που κατασκευάστηκαν με αλουμινένιο αμάξωμα.

Παράλληλα έχει και αγωνιστική προϊστορία, μιας και το 1959 και στις 24 Ώρες του Le Mans είχε καταλάβει την 3η θέση της κατηγορίας της και την 5η γενικής, καθώς και πολλές άλλες συμμετοχές στους πιο διάσημους αγώνες αντοχής εκείνης της εποχής.

Κάποια στιγμή πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου συνέχισε στα χέρια του Bob Grossman, ενώ μετά την αποχώρησή της από τους αγώνες παρέμεινε σε καλή κατάσταση. Στην πορεία αναπαλαιώθηκε από την ίδια τη Ferrari, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το best in class βραβείο στο Bebble Beach, καθώς και ένα Platinum award στο Cavallino Classic.

Όλα τα παραπάνω «ανάγκασαν» το νέο της ιδιοκτήτη να αποφασίσει να καταβάλλει το ποσό των 17,99 εκατομμυρίων δολαρίων για να προσθέσει ένα ακόμα όχημα στη συλλογή του.

Αυτή η Ferrari 250 GT πουλήθηκε σχεδόν 18 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ