Βιτάλη: Είμαι 62 και ακόμα μαθαίνω -Μαρινέλλα: Σε ρώτησε κανείς την ηλικία σου; Τι να πούμε εμείς; - iefimerida.gr

Βιτάλη: Είμαι 62 και ακόμα μαθαίνω -Μαρινέλλα: Σε ρώτησε κανείς την ηλικία σου; Τι να πούμε εμείς;

Μαρινέλλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνεπιτήδευτες, με πηγαίο χιούμορ, σπουδαίες φωνές. Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, έχουν πρεμιέρα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο ΓΚΑΖΙ LIVE σε ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από την Κύπρο, συνεχίστηκε με περιοδεία το καλοκαίρι και απογειώνεται Χριστούγεννα στο Γκάζι.

Ενα πρόγραμμα που τιμά την προσωπική ιστορία της καθεμίας ξεχωριστά, αλλά και το καλό λαϊκό τραγούδι, με τις σημαντικότερες στιγμές του ρεπερτορίου τους. Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, υπόσχονται ότι η «Γυναικεία Υπόθεση», όπως είναι ο τίτλος του προγράμματος, είναι μια υπόθεση καρδιάς.

«Φτιάξαμε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα με μεράκι και σεβασμό, όλες έχουμε ένα “μπαούλο” γεμάτο διαμαντάκια... » αναφέρει χαρακτηριστικά για το πρόγραμμα η Μαρινέλλα.

Βιτάλη: Είμαι 62 και ακόμα μαθαίνω -Μαρινέλλα: Σε ρώτησε κανείς την ηλικία σου; Τι να πούμε εμείς; | iefimerida.gr 0

Η Ελένη Βιτάλη δήλωσε κατά την παρουσίαση του προγράμματος «τυχερή γιατί μπορώ να παίρνω κάθε στιγμή νέα πράγματα.. Μαθαίνω να κάνω σιγόντα τώρα… Είναι ευλογία για μένα να είμαι στη σκηνή με δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Είμαι 62 ετών και ακόμα μαθαίνω από τις δύο κυρίες που με πλαισιώνουν» για αντιδράσει με το γνωστό της ύφος η Μαρινέλλα, λέγοντας, «Σε ρώτησε κανείς για την ηλικία σου; Τι να πούμε και μεις...» προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Η Γλυκερία από την πλευρά της εξέφρασε τον σεβασμό της για την Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη, τονίζοντας «εισπράττω πολλά από το ταλέντο τους». «Η “Γυναικεία Υπόθεση” στέκεται με σεβασμό απέναντι στο κοινό λαμβάνοντας υπ' όψιν τη σημερινή συγκυρία στον τόπο μας. Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα με καλό λαϊκό τραγούδι και αγάπη για τον κόσμο που θα έρθει να μας καμαρώσει» κατέληξε η Γλυκερία.

Βιτάλη: Είμαι 62 και ακόμα μαθαίνω -Μαρινέλλα: Σε ρώτησε κανείς την ηλικία σου; Τι να πούμε εμείς; | iefimerida.gr 1

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία στο ΓΚΑΖΙ LIVE κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα.

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς. Η σκηνογραφία είναι του Μανόλη Παντελιδάκη, ενώ η σκηνοθεσία και τα video art είναι του Νίκου Σούλη.
Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.
Μια παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη.

Έναρξη: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Βιτάλη: Είμαι 62 και ακόμα μαθαίνω -Μαρινέλλα: Σε ρώτησε κανείς την ηλικία σου; Τι να πούμε εμείς; | iefimerida.gr 2

ΓΚΑΖΙ LIVE Ιερά οδός 11, Γκάζι Τηλ κρατήσεων: 2130185040 Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ