Εβελίνα Παπούλια: Eχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

Εβελίνα Παπούλια: Eχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Εβελίνα Παπούλια (Φωτογραφία Αρχείου: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τα σκάνδαλα του Χόλιγουντ που έχουν έρθει στο φως και αφορούν στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, η Εβελίνα Παπούλια ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν έχει βιώσει κάτι παρόμοιο κατά το παρελθόν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Είμαι αντιδραστική και δεν ανέχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε αμέσως στη θέση του. Από τότε δεν μου ξανασυνέβη. Τώρα δεν τολμάει να κουνηθεί φύλλο. Με το που ξεκίνησα τη δουλειά κατάλαβα πως ο χώρος θέλει μεγάλη προσοχή. Άλλο η πλάκα που μπορεί να γίνεται κι άλλο κάτι σοβαρό», είπε η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας στο Tv Έθνος.

Όπως υποστήριξε, αυτό συνέβη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και ο συγκεκριμένος κύριος ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερος της.

«Βεβαίως και σοκαρίστηκα. Ήμουν και πιτσιρίκι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξεφτιλίστηκε στα μάτια μου. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν ένας μικρός άνθρωπος σε ηλικία για να το γυρίσεις και στην πλάκα, ήταν μεγάλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ